+36 30 207 1668 info@gast2000.hu

Gast Vendégházak Hajdúszoboszló

 

Szeretettel várja vendégeit Hajdúszoboszló, az Alföld legismertebb fürdővárosa.

Tekintse meg a 2017 tavaszán készült képeket!

A 600 m2-es gyönyörűen gondozott kertben található növények a Bihari Arborétumból származnak. A kert tervezője az Arborétum vezető kertészmérnöke, aki ritka, egyedi növényekkel is megajándékozta vendégházunkat. Kertünket a Hajdúszoboszlói Városszépítő Egyesület minden évben kitüntető oklevéllel jutalmazza. A reggeli napsütésben fedett teraszon, madárcsicsergéssel indulhat a nap. Két külön bejáratú, mindennel felszerelt apartman várja a pihenni vágyókat, melyek 5-5 fő fogadására alkalmasak, szükség esetén pótágyazhatóak, így akár egy 12 fős társaság is kényelmesen elfér. A vendégházainkban ingyenes wifi áll rendelkezésre. A közelben található éttermekben rendkívül kedvező áron igényelhet akár félpanziós ellátást is.

Járja be 3D-ben a Gast Vendégházakat!

Magyarországon az elsők között nálunk tekintheti meg valódi 3D-ben a szálláshelyet. Nálunk azt kapja, amit lát, 100%-ig garantáljuk, hogy ha minket választ, akkor nem fog csalódni!

A 3D bemutatóban használja a billentyűzet nyilait a közlekedéshez, vagy kattintson az egérrel. Okostelefonon érintse meg a képernyőt, és nézzen szét az ingatlanban.

Gast Vendégházak

Élvezze a közeli erdő friss illatát!

A ház melletti erdő kellemes tiszta levegőt biztosít. Igazi zöldövezetben várjuk a pihenni vágyókat, mégis a háztól a fürdőhöz hamar eljuthatnak a sétálóutcán keresztül, ahol megkóstolhatják a gasztronómiai különlegességeket, felfedezhetik a szórakozóhelyeket.

Több, mint húsz év tapasztalatával gondoskodunk arról, hogy elégedetten távozzon minden kedves vendégünk. Pihenjen, szórakozzon Hajdúszoboszlón, várjuk szeretettel a Gast Vendégházban!