+36 30 207 1668 info@gast2000.hu

Gast Vendégházak Hajdúszoboszló

 

Szeretettel várja vendégeit Hajdúszoboszló az alföld legismertebb fürdővárosa.

Tekintse meg a 2017 tavaszán készült képeket.

A 600m2-es gyönyörűen gondozott kertben található növények a Bihari Arborétumból származnak, a kert tervezője az arborétum vezető kertészmérnöke, aki ritka, egyedi növényekkel is megajándékozta vendégházunkat. Kertünket a Hajduszoboszlói Városszépítő Egyesület minden évben kitüntető oklevéllel jutalmazza. A reggeli napsütésben fedett teraszon, madárcsicsergéssel indulhat a reggel. Két különbejáratú mindennel felszerelt vendégház várja a pihenni vágyókat. A közelben található járja panzióban rendkívül kedvezeő áron igényelhet félpanziós ellátást.

Járja be 3D-ben a Gast Vendégházakat.

Magyarországon az elsők között nálunk tekintheti meg valódi 3d-ben a szállást. Nálunk azt kapja, amit lát, 100%-ig garantáljuk, hogy ha minket választ, akkor nem fog csalódni.

A 3D bemutatóban használja a billentyűzet nyilait a közlekedéshez, vagy kattintson az egérrel. Okostelefonon érintse meg a képernyőt és nézzen szét az ingatlanban.

Gast Vendégházak

Élvezze a közeli erdő friss illatát.

A ház melleti erdő kellemes tiszta levegőt biztosít. Igazi zöldövezetben várjuk a pihenni vágyókat, a háztól a fürdőhöz hamar eljutnak a sétálóutcán keresztül, ahol megkóstolhatják a gasztronómiai különlegességeket, felfedezhetik a szórakoztató helyeket.

Több, mint húsz év tapasztalatával gondoskodunk arról, hogy elégdetten távozzon minden kedves vendégünk. Pihenjen, szórakozzon Hajdúszoboszlón, várjuk szeretettel a Gast vendégházban.