+36 30 207 1668 info@gast2000.hu

Kis Gast Panromáma Apartman

Szeretettel várja vendégeit Hajdúszoboszló, az Alföld legismertebb fürdővárosa.

Ismerje meg a Kis Gast Panoráma Apartmant!

A Kis Gast Panoráma Apartman a fürdőtől alig 300 méterre, a négycsillagos Panoráma Wellness Hotel közvetlen szomszédságában található. Ajánljuk fiataloknak, akik a saját külső úszómedence, szauna, jakuzzi, konditerem használatát, a sportos életet részesítik előnyben.

  • Az idősebb vendégeink a fürdő közelsége, valamint a lifthasználat lehetősége miatt szívesen választják a Kis Gast Panoráma Apartmant.
  • Az apartmanház szomszédságában található a négycsillagos Panoráma Wellness Hotel, melynek szaunáját, jakuzziját, kondicionáló termét vendégeink díjmentesen használhatják.
  • A gépjárművek elhelyezésére egy beállóhely tartozik az épület mélygarázsában.
  • Az 54 m2-es apartmanban egy külön bejáratú hálószoba, kádas fürdőszoba, külön mosdó, valamint egy amerikai típusú  nappali-konyha-étkező egy légterű helyiség található.

Járja be 3D-ben a Kis Gast Panoráma Apartmant!

Magyarországon az elsők között nálunk tekintheti meg valódi 3D-ben a szállást. Nálunk azt kapja, amit lát, 100%-ig garantáljuk, hogy ha minket választ, akkor nem fog csalódni.

A 3D bemutatóban használja a billentyűzet nyilait a közlekedéshez, vagy kattintson az egérrel. Okostelefonon érintse meg a képernyőt és nézzen szét az ingatlanban.

Gast Vendégházak

Kis Gast Panoráma Apartman

Pihenjen exkluzív környezetben!

Napközben élvezheti az apartman úszómedencéjét, használhatja a szaunát, jakuzzit. A fürdőtől és a népszerű Mátyás Király sétánytól csupán pár perc sétára található az apartman. Esténként változatos programok várják, ahol a szórakozás mellett megkóstolhatja a gasztronómiai különlegességeket.

Több, mint húsz év tapasztalatával gondoskodunk arról, hogy elégedetten távozzon minden kedves vendégünk. Pihenjen, szórakozzon Hajdúszoboszlón, várjuk szeretettel a Kis Gast Panoráma Apartmanban!